Vårt nya hem

 

Som utlovat kommer här ett par bilder på vår lägenhet. Ägarna har fortfarande inte tömt sitt förråd, och inte heller svarat på när de tänker göra det vilket är mäkta irriterande när man går hemma och glor på kartongerna varje dag. Men men, det är som det är och bara att hålla ut.

Det är en trea vi hyr, med ett stort och ett lite mindre sovrum. Vi hade först tänkt ta det stora sovrummet själva men insåg ganska snart att det lämpade sig mycket bättre som barnrum/gästrum.

Köket har öppen planlösning mot en ganska stor hall som vi inte riktigt visste hur vi skulle utnyttja men som blev en riktigt bra ”mingel-del” med våra barstolar och bänken från IKEA.

Vardagsrummet är väldigt trivsamt och ljust med stora fönster mot balkongen som är rejält tilltagen.
(Jag kanske ska sadla om och bli mäklare…) För tillfället fungerar förvisso vardagsrummet mer som förråd än det som det är tilltänkt för men när alla lådor försvinner tror jag att det kan bli riktigt bra. Då ägarna till lägenheten helst vill att vi undviker att borra i väggarna allt för mycket fick vi skippa vår string-sektion och istället åka till IKEA och köpa Billy (räddaren i nöden). Någonstans måste vi förvara allt ”skräp” vi inte hade hjärta att slänga.

Med tanke på att det är ett andrahandskontrakt på ett boende som vi fixade på mindre än två månader och som vi flyttade till utan att ha sett det själva först så är vi väldigt nöjda.
Det kunde ju varit värre, typ att det var en skam och inte fanns någon lägenhet alls. Då hade vi fått bo i parken, eller nåt…

 


Kommentarer
Postat av: lilla A

Fasen, det ser ju helt ok ut. Jag anar en schysst balle ;)

Blir trivsamt för mig när jag kommer upp och hälsar på :)

Kram

2011-01-18 @ 18:47:01
URL: http://lillaa.blogg.se/
Postat av: Marie

Yes box!

Trivsamt värre är det vet du!

Så nu är det bara för dig och syrran att pallra er upp vid tillfälle. Söders krogar kallar vet du!

Men vänta ett tag.

Vädret suger, suger, suger nu!



Kram!

2011-01-18 @ 20:37:25
URL: http://anotetomyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0