Vad man BORDE göra och vad man FAKTISKT gör...

Jag borde göra som SJP:


(Som ser HELT fierce ut på denna bilden...)

...men istället ägnar jag kvällarna åt det här...


Ok så det är kanske inte världens största mysterium att jag lagt på mig 15 kg sen det där lilla +et uppenbarade sig på stickan. Men allvarligt talat - har ni tittat ut genom fönstret de senaste 2 - 3 månaderna.
Orkar bry sig!?

Kommentarer
Postat av: Josefina

Haha, jag känner igen det där så väl. Fick på min födelsedag en hel bunke med godis (säkert minst ett kilo) och till min fasa börjar det ta slut! +18 kg på vågen här nu med en vecka kvar, inte helt förvånande. Men är det inte så, att om trottoarerna hade varit bara och solen hade tittat fram, hade vi båda alldeles säkert varit ute på gravvo-powerwalk minst 5 dagar i veckan :)Lycka till med upploppet!

Hälsn Josefina (vars fingrar börjar korva till sig oroväckande mycket...)

2010-02-25 @ 08:13:31
Postat av: Marie

Ha ha! Helt klart hade vi det!

Varje dag - i rask takt!Nu väntar jag med spänning på din rapport :)

Var på den beryktade föräldrarkursen i tisdags, och fick se FILMEN (den där omtalade förlossningsfilmen). Men jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra (ok inte som Dirty Dancing but still). Börjar känna mig ganska taggad!

Hur är det för dig?2010-02-25 @ 09:17:01
URL: http://anotetomyself.blogg.se/?tmp=03111008
Postat av: Josefina

Åh, min rapport verkar dröja. Bebisen har gonat till sig ordentligt där inne och ger inga som helst tecken på att vilja komma ut än på länge. Jag förväntar mig att jag kommer gå över minst 14 dagar, och då lär man ju ha tröttnat på alla dagserier på TV och gått upp ett par 5-10 pannor till :)Fick också se en förlossningsfilm på föräldrakursen som var rätt så lugn och fin, inte så blodig och läskig som jag trott. Å andra sidan har jag slukat Förlossningskliniken och liknande serier ända sedan plusset så man är väl härdat. På vår föräldrakursen efterfrågades Gudrun Schymans förlossningsfilm, har du sett den? Vet inte om jag vågar...Jag känner mig rätt så taggad faktiskt, och bäddade nyss den lilla spjälsängen med egensydda påslakan (nåja, egensydda och egensydda, min mor hjälpte till :) ).Jag lovar att hojta till om något händer!2010-02-25 @ 16:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0