Året som gått del 2

Juli
Vi åkte via huset i Skogen till Stockholm för att semestra lite och för att gå på bröllop. Där efter styrde vi kosan mot sommar-huset där jag och Kotten fick nästan tre hela veckor. LYX! Stackars maken fick jobba och veckopendla men det gick bra ändå. Jag fick tok-ont i tårna och tvingades gå i flip-flop i 6 veckor. Jag tröstade mig med en väska jag suktat efter i måååååånga år!


Augusti
Om juli var bra så blev augusti nästan ännu bättre. Svärföräldrarna kom på besök och vi utnyttjade vår härliga ballkong till max med ute-middag varje kväll. Vi uppdaterade vårt hem en smula. Malla kom ner ett par veckor coh vi hängde på standen (en gång och Kotten skrek non-stop). Jag fick operera båda tårna. Inte en angenäm upplevelse men dessvärre nödvändig. Jag började läsa Matte C. Riktigt kul men ganska klurigt. Vi var på århundradets roligaste fest. Den var på fullaste allvar helt GALEN och SÅ rolig. Dagen efter firade vi mamma med brunch. Jag och familjen bilade ner till Basel så att Kotten skulle få en chans att se hur farmor och farfar bor. Det blev en härlig vecka med mycket egentid för mig och maken. Egentid som spenderades både i motionsspåret och i Basels barer. Kotten började med smakportioner - som mottogs med glada tillrop.
September
September var minsann inte kattskit det heller. Vi började med att åka upp till sommarhuset för - vad jag trodde - en lugn helg med familjen. Det visade sig att syrran hade ordnat världens överraskningskräftskiva. Jag kan ärligt säga att hela helgen är som ett töcken, jag blev SÅ chockad. Och så GLAD. Jag har ju på alla sätt och vis lyckats kamma hem världens bästa syster.
Samma helg begravde vi min fina lilla Taxameter. Ett fint avslut på en bra helg.
Jag gjorde en Detox-kur med visst hopp om att få bukt med de sista graviditetskilona. Det gick så där, jag gick inte ner ett gram. Men lite piggare blev jag kanske. Jag spelade in en sketch med Robins. Jag hade matteprov som inte gick jättebra. Jag åkte till sommarhuset en andra gång för att fixa och dona lite. Och så tittade jag på det finaste huset i världen, för svärföräldrarnas räkning förvisso. Och det blev inget köp. Men maj gad vad fint det var!


Oktober
Såg jag mig själv på tv. En mycket märklig upplevelse. Jag, maken och ett par kompisar anmälde oss till Göteborgsvarvet och jag gjorde ett par halvhjärtade försök att få igång min en gång i tiden så fina kondis. Vi åkte på ytterligare ett bröllop i Stockholm. Syrran följde med och agerade barnvakt och vi fick en riktig helkväll. Som grädde på moset fick vi åka tåg tillsammans med prins C-P (syrrans stora idol) hem. Vi besökte Fotografiska och hade date med fina kusinen och kusinbarnen. Kotten tog ett stort kliv, rattade sin gåstol som en annan proffs-truckförare och busade mest hela dagarna. Det blev många fika-stunder i kyrkan men minst lika många mamma-barn träningspass på Kockums Fritid. Jag och Ella gick på en hyvens modevisning på Vindåkra. Men det största av allt var nog att vi tog beslutet att flytta till Stockholm. Läskigt och skitroligt på samma gång!


November
I november var vi iväg på mitt livs bästa resa. 17 dagar var vi och hälsade på svågern på Maldiverna. Ord kan inte beskriva hur fantastiskt det faktiskt var. Jag och maken firade bomullsbröllop. Jag konstaterade att köp-stopp tydligen inte var riktigt min grej. För dålig karaktär är den troliga orsaken till misslyckat resultat men nästa år kommer att bjuda på nya tag - that´s a promise. Syrran och jag så Lady Gaga på Malmö Arena. Arrangemanget var crap men Lady Gaga visade klart vem som är den nya Queen of Pop. Magiskt! Ellas A fyllde 1 år. Jag fyndade klänning, väst och pumps från Lanvin på ett halvtomt H&M på Storgatan (Malmö har sina fördelar, inga 50 meters köer här inte:). Maken fick sluta på sitt jobb så vi kunde ägna mucho tid tillsammans (och jag åt lite Matte C) i snöovädret.December
I december råpluggade jag matte och skrev till slut VG på Nationella Provet. Fick VG på kursen och belönade mig själv med en mycket eftersuktad väska. Jag gick all in med julpyntade för att få till den rätta stämningen för julfirande i mitt eget hem.
Jag fick se mina absolut största idolers avskedskonsert och grät en smula pubertalt när dem spelade den sista låten. Oj vad mäktigt det var.
Jag förlängde ögonfransarna. Åt världens bästa julbord på Vindåkra. Jag klippte lugg och sydde julstrumpor, bakade både bröd och julgodis. Jag dansade midnattstryckare på Gustav Adolfs Torg. Jag var och såg Robyn på Slagthuset och fick en ny kompis. Kotten fick åka pulka för första gången i sitt liv. Jag sa hej då till världens bästa Ella som åkte Down Under ett tag. Jag övertalade maken att köpa en plastgran eftersom han är allergisk mot riktiga. Jag firade jul med min familj och nu ska jag snart fira nyår med densamma! Som en duracell-kanin på speed med andra ord. Men herregud vilket år jag har haft. Efter 7 svåra år  (ok inte riktigt men nästan) klassar detta in som det bästa i mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0